VÅR HUND   Foto: Sara Larsson & Eric Gustafsson

Free kom till oss i September 2008 och var då en omplaceringshund. Han hade sålts till en annan familj men då det inte fungerade så bra så blev han tillbaka lämnad och vidare utslussad till oss. Han var 6 månader när han kom hit. Nu kan vi inte tänka oss ett liv utan honom. Det har fungerat jätte bra!

Free är med oss på nästan allt vi gör och har blev en del av familjen direkt. Han är en snäll och go´ familjehund som älskar att slappa på soffan eller springa i hundklubbens hage. Jaga våra rex-katter är också ett nöje tycker han.

En sak som förundrar mig och som jag inte riktigt trodde på i början är Salukins sätt att kunna koppla på och av. Inne är han mer som en katt än en hund men när vi kommer ut så har han energi som ett vilddjur.

Än så länge har han bara smitit en gång och då hade husse inte minsta chans kan jag säga. Fast Free var hur glad som helst.
Skulle skrivit en lista på alla saker han hunnit sätta i sig men har inte gjort det. Men 1 mobilladdare, en HEL limpa och våra byrålådor är bara några av dem.

I höst funderar vi på att prova på utställning och kanske lite senare även lure-coursing. Vi får se vad tiden och orken räcker till. Herrn skall dessutom få gå en kurs på hundklubben för att förhoppningsvis bli ännu lite duktigare i allt han gör.