SPIRITH SALUKIHALSBAND

NYHETER 2009

19/9  
Det blev en kanon kväll i Hajstorp!!! Tack alla som var och kikade och handlade vid vårt bord! I morgon är vi tillbaka igen!

Tack till alla som besökte oss på Töreboda BHK idag! KANON!!!


14/9  
  Hösten börjar nalkas igen och så också Skördefesten i Hajstorp. Vi räknar med att finnas där på Fredagen samt Söndagen för försäljning av våra halsband. Välkomna till vårt bord!

12/9  
  Då var det en vecka kvar tills Töreboda BHK:s utställning. Vi har arbetat upp vårt lager och kommer att finnas på plats från ca 8:00 tills utställningen är över. Hoppas vi ses där!

28/8  
  Nu har vi bytt domän och det gick mycket fortare än väntat! Vi finns nu här på www.spirith-saluki.se och den gamla adressen är bara att glömma och förlåta. Välkommen hit!

27/8  
  Troligtvis kommer vi att byta domän någon gång i höst. (Dvs. www.kirremetal.se kommer att försvinna.) Vi kommer istället att finnas på www.spirith.se om allt går som det ska. Vi ses där!

21/8  
  Nu är vi anmälda till utställningen på BHK i Töreboda den 19/9. Vi kommer ha ett eget bord för försäljning av halsband. Välkomna att ta del av vår premiär!

16/8  
  Punka till din kompis i höst med Spiriths nya halsband "Saluki Skulls". Kolla under länken halsband.

15/8  
  Den 19/9 är det utställning på BHK i Töreboda. Vi kommer troligtvis att finnas där både för försäljning av våra halsband och för att ställa ut våran fina vovve Free. Kommer med mer säker info inom kort.

12/8  
  Vi har investerat i en riktig industrisymaskin och vi hoppas nu kunna göra våra halsband ännu bättre.

10/8  
  Vi har tagit fram en ny lite punkigare modell. Kolla "Saluki Spike" under halsband.